Pečený česnek s rozmarýnem
Recept ještě nebyl hodnocenNež začneme s přípravou, zapneme troubu na nejvyšší výkon na rozehřátí.Palici česneku neloupeme. Pouze seřízneme vršek tak, aby se obnažily všechny stroužky v palici…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Než začneme s přípravou, zapneme troubu na nejvyšší výkon na rozehřátí.Palici česneku neloupeme. Pouze seřízneme vršek tak, aby se obnažily všechny stroužky v palici…
Postup Korpus: bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. Ale nejprve chvíli šleháme jen bílky a pak až se udělá pěna, teprve přidáme pomalu cukr. V jiné míse šleháme…
Formičky, nebo misky ve kterých budeme“hruškové mlsání“chladit vyložíme potravinářskou folií, nebo sáčkem, pro pozdější snadné vyklopení. Silikonové vykládat nemusíme. …
Z bílků si ušleháme tuhý sníh, do kterého zlehka vmícháme všechny uvedené suroviny. Vzniklou směsí naplníme z lehounka vymazané formičky. Do velkého, širšího kastrolu…
Korpus: bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. Nejprve chvíli šleháme jen bílky a až se udělá pěna, teprve přidáme pomalu cukr. V jiné míse šleháme žloutky s druhou…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!
Charlie Sheen je v jídle nenáročný. Stačí mu hamburger a miluje vydatnou kuřecí polévku podobnou našemu kaldounu
Nejlepší pudinkové recepty: Smlsněte si na Dunajských vlnách nebo dokonalém tvarožníku