Perník od pí. Fidranské
Recept ještě nebyl hodnocenVše smícháme,přidáme nastrouhaná jablka,rozinky a oříšky dle chuti a vylijeme na plech s vyšším krajem, vymazaný olejem a máslem,dáme péct.Troubu předehřejeme na 180…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 441 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 86,00 g |
– cukry | 80,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vše smícháme,přidáme nastrouhaná jablka,rozinky a oříšky dle chuti a vylijeme na plech s vyšším krajem, vymazaný olejem a máslem,dáme péct.Troubu předehřejeme na 180…
Přísady smícháme ve velké míse a poté těsto uhněteme do hladké elastické kuličky. Těsto vložíme do vymaštěné mísy, kterou přikryjeme potravinářskou folií a necháme 2…
Jablka oloupu, vykrojím jadřinec a pokrájím na kostky. Stejně pokrájím i meruňky. Rozpustím máslo – na něm pak orestuji jablka, meruňky a rozinky. Přidám štamprličku…
Vejce, med, sirup, cukr, vanilkový cukr a sůl vyšleháme. Přidáme tvaroh a dobře prošleháme.Taktéž máslo. Dále zapracujeme rum, pomerančovou kůru a nakonec zbytek sypkých…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
8 jednoduchých triků, jak vařit zdravěji: Zkuste používat avokádo místo majonézy!
Zmrzliny, jak je (ne)znáte: Už jste měli klobásovou, tvarůžkovou nebo uzenou?
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý