Kuře a lá fantazie
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji osmahneme kuřecí prsa, podlijeme vodou, přidáme sůl, (podravku, harmonii chuti) a zeleninový masox a dusíme do poloměka. Poté přidáme na drobně nakrájené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na oleji osmahneme kuřecí prsa, podlijeme vodou, přidáme sůl, (podravku, harmonii chuti) a zeleninový masox a dusíme do poloměka. Poté přidáme na drobně nakrájené…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci