Řezy Margot II.
Recept ještě nebyl hodnocenZ bílků a špetky soli vyšleháme sníh, přidáme cukr, zašleháme žloutky, olej a nakonec vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva kakaem. Těsto vylijeme na plech…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z bílků a špetky soli vyšleháme sníh, přidáme cukr, zašleháme žloutky, olej a nakonec vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva kakaem. Těsto vylijeme na plech…
Připravíme kvásek na knedlíky - vlažné mléko, lžička cukru, lžička mouky a kvasnice. Na teplém místě necháme kvásek vzejít. Potom zapracujeme do mouky a vypracujeme…
Ptáčky známe jako plátky masa potřené hořčicí a s dalšími surovinami zabalené do úhledných balíčků. V těchto se skrývá paprikáš a špalíček nivy. K nim je pak podávána…
Do pánve Wok nalijeme trochu oleje a zesklovatíme najemno nakrájenou šalotku.Následně vložíme osolené kousky nakrájených kuřecích prsou a chvilku restujeme, aby se maso…
Vepřová panenka je maso libové a velmi křehké, proto mu sluší rychlá příprava, aby udrželo šťavnatost. Lišky, které jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány…
Vepřové srdce se tradičně podává s jemnou smetanovou omáčkou. Srdce nejprve povaříme i s kořením, vývar poté použijeme na přípravu omáčky. Podávat můžeme s jednoduchými…
Mousse: Do studené vody dáme namočit želatinu. Očištěné a omyté jahody, cukr a pomerančovou šťávu společně rozmixujeme. Propasírujeme přes síto.Našleháme crème fraîche…
Tento recept vykouzlí vaší rodině na tváři úsměv. Vychutnají si totiž velmi jemné maso ve smetanové omáčce, která chutná naprosto božsky! Vyzkoušejte tento nový recept…
Naše delikátní filé, zalité bohatou česnekovou omáčkou, představuje dokonalé spojení kvalitního masa s intenzivním česnekovým aroma. Jako přílohu máte možnost zvolit…
Vejce vyšleháme s cukrem. Postupně přidáváme olej, minerálku a zbytek surovin. Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme při 180 °C asi 25-30 minut.Na krém…
Mouku prosejeme do mísy a promícháme se solí. V misce dobře rozmícháme trošku cukru s droždím, pak přidáme vajíčko, opět dobře rozkvedláme a vlijeme do mouky. Přidáme…
Hovězí maso očistím, prošpikuji, osolím, opepřím a nechám smažit na oleji v hrnci (který se dá dát i do trouby), aby se zatáhlo. Až maso bude zatažené, vyndám ho z hrnce…
Den předem večer si svaříme smetanu s čokoládou (nenechat projít varem). Po malém vychladnutí dáme do ledničky odležet na druhý den. Zhruba po 12 hodinách smetanu…
Vajcia s cukrom som vymiešala do peny. Múku, prášok do pečiva a sódu som zmiešala a preosiala do cesta a opatrne vmiešala vareškou. Plech 27x37 cm. som vystlala papierom…
Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek nakrájíme taktéž. Do zapékací mísy vrstvíme brambory, česnek, cibuli. Každou vrstvu osolíme a posypeme kořením…
V hlubším kastrolu na rozehřátém tuku necháme zesklovatět cibuli, přidáme opláchnuté a osušené maso a po obou stranách necháme zatáhnout.Zaprášíme paprikou, promícháme,…
Zimní čas přeje sytým polévkám se zásmažkou. Mohou být součástí oběda, stejně tak poslouží jako dobrá večeře, nebo svačina. Stačí přidat kousek pečiva a plnohodnotné…
Tento lahodný jemný žloutkový krém připravíme jen ze tří surovin. Žloutky s cukrem a smetanou stačí vyšlehat ve vodní lázni. Po vychlazení krém podáváme posypaný…
Všechno umixujeme a zmrazíme ve strojku. Kdo strojek nemá, může mrazit v krabičce v mrazáku, ale je třeba během mrznutí směs promíchávat, aby se neutvořily krystalky…
Nejprve připravíme těsto na košíčky. Všechny ingredience spojíme, zabalíme do folie a necháme do druhého dne uležet. Následující den vezmeme košíčkové formičky, do…
Máte-li chuť vyzkoušet netradiční variantu svíčkové, pusťte se do přípravy této její ruské verze. Chybí v ní cibule i některé tradiční koření, naopak obsahuje neobvyklou…
Okurková omáčka patří ke stálicím české kuchyně. Receptura se liší dle regionu. Vždy je ale výsledkem sladkokyselá chuť, která se skvěle hodí k novým bramborám, vařenému…
Srdíčka očistíme, rozpůlíme a dáme na 3/4 hodinky vařit s kořením a bujonem do tlakového hrnce. Vyškvaříme slaninu na kostičky, orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku…
1. Steaky lososa osolíme, opepříme a ogrilujeme celé na grilu nebo na grilovací pánvi dozlatova. Nakrájíme je na kousky a odložíme. 2. Těstoviny uvaříme podle návodu,…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Kaviár pro chudé: Slavná texaská specialita voní koriandrem a kaviár jen připomíná. Jak ji připravit?
Domácí adventní kalendář: Recepty na měkké perníčky, karamelová lízátka, plněné pralinky i jednoduché sušenky zvládne každý
Delikatesa z třešní: Jak na jednoduchý třešňový džem? Obejdete se i bez chemie