Jahody s octem a sýrem =)
Recept ještě nebyl hodnocenDo misky natrhat bazalku, rozhodit čerstvé jahody pokrájené na menší kousky, poklást kolečky kozího sýra, navrch zase bazalku a to celé zalít směsí (vyšlehat med a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 893 kJ / 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 6,67 g |
– nenasycené | 3,33 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 0,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,67 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do misky natrhat bazalku, rozhodit čerstvé jahody pokrájené na menší kousky, poklást kolečky kozího sýra, navrch zase bazalku a to celé zalít směsí (vyšlehat med a…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Vyhlášená perníkářka Eva peče podle 100 let starého receptu, který se dědí z generace na generaci. Tyhle perníčky pak chce každý!
Konec trapasům v restauraci! Už žádné mačáto, gnoči, nebo gordon blů: Tahák, jak správně vyslovovat názvy jídel a nápojů
Rybíz na způsob brusinek: Fantasticky doladí svíčkovou a takhle snadno se připravuje