Zázvorová limonáda z čerstvého zázvoru
Recept ještě nebyl hodnocenPostup: Do 5 litrové sklenice dáme nastrouhaný zázvor, zalijeme vlažnou vodou, přidáme citrony, cukr, kvasinky a živnou sůl. Necháme odležet 24 hodin (nejdéle 28 hodin…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Postup: Do 5 litrové sklenice dáme nastrouhaný zázvor, zalijeme vlažnou vodou, přidáme citrony, cukr, kvasinky a živnou sůl. Necháme odležet 24 hodin (nejdéle 28 hodin…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Nastává čas vinobraní: Kam vyrazit za burčákem a kvalitním vínem? Máme pro vás tipy z celé republiky
Perníkářka Eva radí, jak na dokonalou bílkovou polevu: Bílky se nesmějí šlehat a množství cukru se řídí velikostí vejce
Tereza Bebarová miluje kachnu, nám ale prozradila recept na tyhle pohankové palačinky