Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Svíčkové hranolky na česneku

Svíčkové hranolky na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a promícháme se škrobovou moučkou.Za stálého míchání prudce opečeme na teflonové pánvi v malém množství rozpáleného oleje…

Zabijačková sekaná

Zabijačková sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zabíjačková sekaná je ozvláštněná jemným masem vepřové panenky, nakrájeným na malé kostky. Bude krásně šťavnatá díky bránici (vepřové tukové bláně), do které masovou…

Colombo65

110 min

Trojbarevný cop

Trojbarevný cop

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na delší proužky nakrájené maso promícháme s prolisovaným česnekem, pepřovým kořením a olivovým olejem. Necháme v ledničce minimálně 24 hodin uležet. Vezmeme z každého…

Pho

Pho

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kosti vepřové, hovězí, kuřecí skelety nebo i kachní, krůtí - prostě kosti dát do studené vody a vařit na nízkém plameni. Na indukci na 3.Kus zázvoru, 3 cardamomy, cca 5…

Yukhoe (jihokorejský tatarák)

Yukhoe (jihokorejský tatarák)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso očistíme a nakrájíme na velmi tenké nudličky.Česnek a zázvor oloupeme a společně utřeme.Všechny suroviny přidáme k masu (sojovou omáčku, chilli omáčku, med,…

Zabijačková panenka

Zabijačková panenka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Panenskou svíčkovou podélně rozřízneme, vetřeme do ní rozetřený česnek s pragandou a necháme do druhého dne prozrát. Mleté maso si připravíme podle linku v poznámce. …

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oblíbený tatarský biftek připravíme z najemno naškrábané hovězí svíčkové, kterou dochutíme žloutkem, cibulí, hořčicí, kečupem a mletou paprikou. Tatarák podáváme na…

radekhk

30 min

Biftek po židovsku

Biftek po židovsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z odblaněné očištěné svíčkové nakrájíme bifteky, mírně je naklepeme paličkou, protkneme slaninou, osolíme, opepříme, posypeme drcenými jalovčičkami, pokapeme červeným…

Steak jak z moc drahé restaurace

Steak jak z moc drahé restaurace

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují…

Nonya

50 min

Svíčka - zabijačková pečeně

Svíčka - zabijačková pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do mletého masa přidáme vejce, víno, sůl, pepř, strouhanou citrónovou kůru a polovinu utřeného česneku. Vše smícháme, vytvarujeme obdélník, doprostřed dáme osolenou a…

Biftek na zeleném pepři

Biftek na zeleném pepři

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Plátky svíčkové jemně naklepeme, osolíme a zakápneme worcesterovou omáčkou a olejem - vetřeme do masa a necháme chvíli v lednici uležet. Oloupeme brambory a na opravdu…

Carpaccio z hovězí svíce

Carpaccio z hovězí svíce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátek svíčkové osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Dáme ho mezi dvě fólie a hladkou stranou paličky ho velmi tence naklepeme. Fólii svrchu odstraníme a z…

Můj tataráček

Můj tataráček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

2x pomleté maso smícháme s jemně nakrájenou cibulí, česnekem a zbylými surovinami.Tatarák dochutíme a necháme uležet v lednici minimálně tři hodiny.Na sádle usmažíme…

1 2 3

Marie

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli