Řecko-italský ring (slaný koláč)
Recept ještě nebyl hodnocenMouky smícháme s ostatními sypkými surovinami, pak přilijeme olej a vodu. vytvoříme kompaktní těsto, poprášíme moukou, přikryjeme je utěrkou a necháme hodinu kynout. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 029 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 13,00 g |
– nenasycené | 6,50 g |
–– mononenasycené | 5,50 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Mouky smícháme s ostatními sypkými surovinami, pak přilijeme olej a vodu. vytvoříme kompaktní těsto, poprášíme moukou, přikryjeme je utěrkou a necháme hodinu kynout. …
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta bez kynutí: S ořechovou náplní chutnají výtečně
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu
Snídaně je základ dne! Vyzkoušejte lahodné a jednoduché tipy, jak ji připravit