Salát s uzeným úhořem a zálivkou
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si uděláme dresink: smícháme smetanu, očištěnou a vyjadérkovanou okurku nastrouhanou na jemném struhadle, křen s jablky, kopr, mátu, pepř, cukr, sůl a citronovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 668 kJ / 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,20 g |
– nasycené | 2,30 g |
– nenasycené | 6,90 g |
–– mononenasycené | 4,90 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si uděláme dresink: smícháme smetanu, očištěnou a vyjadérkovanou okurku nastrouhanou na jemném struhadle, křen s jablky, kopr, mátu, pepř, cukr, sůl a citronovou…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jedlíkova cesta kolem světa: Na procházce Pekingem ochutnáte nudle i černá vejce
Cuketové bramboráky: Jak na ně, aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé
Lečo po francouzsku: Při přípravě dokonalého ratatouille z rajčat, cuket, paprik a lilku hrají klíčovou roli správné suroviny