Kiwi buchta
Recept ještě nebyl hodnocenTento moučník se zhotovuje v různých obměnách, nejčastěji se nazývá jako Žravé řezy. Těsto a smetanová náplň je vždy téměř stejná, mění se jen druh ovoce a různě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tento moučník se zhotovuje v různých obměnách, nejčastěji se nazývá jako Žravé řezy. Těsto a smetanová náplň je vždy téměř stejná, mění se jen druh ovoce a různě…
Suroviny na těsto dáme všechny do mísy a metlou dobře promícháme, vlijeme do vymazaného a moukou vysypaného plechu s vyšším okrajem. Vložíme do předem vyhřáté trouby a…
Cesto: Žĺtky + cukor vymiešať pridať olej, vodu, múku, prášok do pečiva + nakoniec sneh a upiecť, nechať vychladnúť Plnka: vyšlahať šlahačku, pridať smotanu +…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Sobota plná jídla a hvězd: Apetit zimní piknik nabídl skvělou gastronomii i setkání se Zdeňkem Pohlreichem či Mirkou Van Gils
Cuketový perník voní skořicí a nadchne svou vláčností. Navíc je jednoduchý na přípravu a hotový je do hodiny