Zajíc na divoko
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 469 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,10 g |
– nasycené | 0,72 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 0,48 g |
–– polynenasycené | 0,62 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Celestýnské a fritátové nudle jako parádní doplněk nejen do vývaru. Tyhle vylepšené palačinky si zamiluje každý
Podzimní dieta, díll II.: Dalších 5 sezónních potravin, které rozhodně musíte vyzkoušet
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček