Vepřové maso na divoko
Recept ještě nebyl hodnocenNa sádle osmahneme zeleninu do růžova, vložíme na ni osolené plátky masa a cibuli nakrájenou na kolečka, opečeme. Osolíme, okořeníme, podlijeme a dusíme. Měkké maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na sádle osmahneme zeleninu do růžova, vložíme na ni osolené plátky masa a cibuli nakrájenou na kolečka, opečeme. Osolíme, okořeníme, podlijeme a dusíme. Měkké maso…
Játra opláchneme a očistíme.Nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, přidáme játra a zprudka je opečeme.Zalijeme protlakem, vínem, přidáme zavařeninu a koření. Krátce…
Zaječí maso bez kosti nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, najemno nakrájenou zeleninu, všechno koření, podlijeme 1 l vody a dusíme. V průběhu…
Nejprve rozehřejeme troubu na 220 - 250°C.Hermelín obalíme v rozšlehaném vajíčku a kuskus na něj navlhčenýma rukama pevně přitiskneme a zopakujeme celé ještě jednou, aby…
Z mouky, cukru, másla, strouhané citr. kůry a vejce vypracujeme vláčné těsto. Zabalíme ho do mikrotenové fólie a necháme v lednici minimálně 1 hodinu odležet. Těsně před…
Cibuli a zeleninu nakrájíme na kousky. Maso dobře osolíme a naložíme do máslem vymazaného pekáčku s kořenouvou zeleninou, kterou také dobře osolíme. Necháme odležet,…
Kůru s cukrem vařit na dvakrát (2 dny), pak umlít na masovém strojku a naplnit do skleniček - vydrží delší dobu. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - …
Vanilkou a citronem vonící křehké linecké je neodmyslitelnou součástí Vánoc. Avšak toto cukroví můžete upéct kdykoliv i během roku. S osvědčeným receptem vyhlášené…
Suroviny na těsto zpracujeme na vále (nebo v míse rukama) a na pomoučněném a nebo silikonovém vále vyválíme na ½ cm silný plát. Potřeme citronovou polevou a když trochu…
Všechny suroviny zpracujeme v těsto/krom zavařeniny/ a 1/3 si odložíme na mřížky. Zbytek těsta rozválíme na vymazaný plech a potřeme zavařeninou. Na zavařaninu natřeme…
Těsto: suroviny zpracujeme v těsto a dáme na deset minut do lednice. Náplň: zavařeninu smícháme s tvarohem. Z těsta děláme trojúhelníky a plníme náplní, smotáme a…
Cuketu oloupeme a zbavíme jadřince, nastrouháme. Přidáme cukr, sůl, žloutky, skořici a ušleháme do krému. Vmícháme rozpuštěné máslo, rozinky, rum a mouku s práškem. …
Sušené švestky odpeckujeme, dáme do kastrůlku, zalijeme vínem a necháme chvíli máčet. Nádobu se švestkami zahřejeme a dusíme je 20 minut, až jsou měkké.Plátky masa…
Suroviny na těsto zpracujeme a dáme odležet 30 minut do lednice. Mouku, když bude těsto řídké, ještě přidejte, ono někdy dávám 350 g a někdy i víc, záleží na tvarohu.…
Připravíme si všechny suroviny,protože se vše najednou míchá,buď v ruce nebo v robotovi.Skleničky nebo hrníčky si připravíme 2,protože odměřujeme tekuté a sypací…
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme mandle, oba cukry, zázvor, Heru a vejce. Zpracujeme v těsto, zabalíme do mikrotenu a necháme hodinu odpočinout v lednici. Z…
Všechny ingredience smícháme a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.
Bílky ušleháme do tuha s cukrem, pak přidáme za stálého šlehání postupně olej, žloutky a mouku. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy o průměru 28 cm.…
Bílky ušleháme do tuha s cukrem, pak přidáme za stálého šlehání postupně olej, žloutky a mouku. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy o průměru 28 cm.…
Bílky ušleháme do tuha s cukrem, pak přidáme za stálého šlehání postupně olej, žloutky a mouku. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy o průměru 28 cm.…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Zapečené palačinky na sladko: Výtečné jsou s povidly a drobenkou, nebo s tvarohem a jablky, děti je budou milovat
Jedlíkova cesta kolem světa: Francouzi milují šneky, holuby, slané máslo a dobré víno
Kouzlo podzimní diety: 5 potravin, se kterými zdravě a hravě zazimujete své tělo!