Ledové frapé
Recept ještě nebyl hodnocenVe vysoké sklenici všechny ingredience rozmixujeme, až vznikne pěna. Podáváme s oplatkou se lžičkou a slámkou k osvěžení zejména při slavnostní příležitosti.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ve vysoké sklenici všechny ingredience rozmixujeme, až vznikne pěna. Podáváme s oplatkou se lžičkou a slámkou k osvěžení zejména při slavnostní příležitosti.
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Holka u plotny radí: Šlehačkový beránek s mákem voní kávou a díky polevě vydrží dlouho vláčný
V akci: Eidam za 14 korun vybízí k přípravě klasického smažáku i skvělé sýrové omáčky na těstoviny. Vše rychle a levně
Nejjednodušší kokosky: Stačí na ně jen tři ingredience, přitom jsou neuvěřitelně vláčné a božsky chutnají