Řezy jsou neodmyslitelnou součástí české kuchyně, jaké oblíbené jsou ty vaše?
Sladké na jazyku se rozplývající řezy jsou součástí našeho běžného jídelníčku. Každý z nás si jistě rád dopřeje sladkou tečku nejen po nedělním obědě. Existuje spoustu druhů a variací jak připravit řezy, proto si každý jistě vybere ty svoje oblíbené.
Máme pro vás pár tipů na dokonalé řezy
Mezi nejznámější a velmi oblíbené jsou Míša řezy, které vás uchvátí jsou chutí a snadnou přípravou. V sezoně plné ovoce si můžeme připravit lahodné řezy s ovocným krémem. Pro milovníky čokolády tu máme řez plněný krémem z pařížské šlehačky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 14 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 17 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 18 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Charles Darwin předsedal Klubu žroutů a miloval „divná jídla“: Mimo jiné snědl pásovce nebo sovu a vypil želví moč
Dokonalý jahodový sirup: Základní příprava, tipy na netradiční dochucení a rady, kam sirup využít
Holka u plotny radí: Jak skvěle uvařit vejce natvrdo nebo naměkko, a jak je snadno oloupat? Pomůže sůl, ocet a studená voda