Zavařenina - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Želé je látka živočišného původu, pokud se kapalina přidá do želatiny, nebo přírodního charakteru, když se přidá do pektinu. Želé je také zavařenina, kterou připravíme z ovoce a cukru. Želé zdobíme moučníky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přečtěte si Zobrazit více
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí
Medvídek Pú věděl, co dělá! Med vám pomůže od kocoviny i od vrásek
Holka u plotny radí: Jak na božskou medovou bábovku s ořechy? Vláčnost zajistí kefír a máslo