Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Knedlíky jsou výbornou přílohou, kterou si alespoň občas rádi dopřejeme. Každá rodina má své oblíbené recepty i postupy při jejich vaření. Jednoduchá rada nám zajistí pěkný a hladký povrch knedlíků.
Domácí houskové knedlíky jsou výbornou přílohou, na jejíž vaření je mnoho oblíbených receptů. Ať už je připravujeme se zelím, omáčkou nebo jiným pokrmem, dáme si na nich záležet. Můžeme vyzkoušet jednoduchou radu, díky které jejich povrch bude pěkně hladký a neměl by popraskat.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak na hladký povrch knedlíků
Knedlíky tvarujeme mokrýma rukama, namočenýma ve studené vodě. Jejich povrch pěkně uhladíme a pak je vložíme do vody, ve které se knedlíky budou vařit. Povrch knedlíků nepopraská a zůstane pěkně hladký.
Jak zužitkovat knedlíky, které nám zůstanou do druhého dne, poradí náš další článek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 11 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Guláš s houbami bude kvalitní díky těmto postupům a proměníte ho různými druhy hub
Jak ohřívat knedlíky. Co s těmi zbylými? Jaké tradiční jídlo z nich můžeme připravit?
Sekaná à la svíčková je báječná kombinace šťavnatého masa s jemnou omáčkou ze zeleniny a smetany. Hotová je navíc za chvíli
Komentáře