Jak smíchat tvaroh s máslem: Odpovídáme začátečníkům
Tvarohové pomazánky, náplně nebo krémy máme v oblibě pro lehce nakyslou chuť tvarohu, která jim dodává pikantní chuťovou složku. Míchání tvarohu s máslem může začátečníky potrápit a v tvarohu snadno zůstanou hrudky másla. Poradíme, jak tomu předejít.
Pokud do nich přidáváme máslo, mohlo by se stát, že se nám výsledný produkt srazí. Tomu můžeme předejít. Nejdůležitější je vyjmout máslo i tvaroh, případně ostatní suroviny včas z chladna, aby měly stejnou (pokojovou) teplotu. Se změklým máslem se také mnohem lépe pracuje.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak smíchat tvaroh s máslem
Postup je snadný.
- Do jednoduché pomazánky nebo náplně stačí změklé máslo rozmělnit vidličkou a vařečkou pak zapracovat do tvarohu.
- Do jemných pomazánek a náplní tvaroh s máslem utřeme hnětacími metlami nebo vařečkou v misce.
- V případě krému musíme být mnohem opatrnější, aby se nesrazil. Změklé máslo vyšleháme s cukrem do hladkého krému a po částech zašleháme tvaroh. Opatrně zašleháme i ochucení (kakao, rum, ořechy apod.).
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 10 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře