Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Fazole se postarají o rostlinné bílkoviny a vlákninu
Mezi velmi zdravé potraviny patří fazole. Obsahují velké množství rostlinných bílkovin, vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Hodí se do pomazánek, polévek, gulášů či hlavních jídel. Připravit z nich můžeme dokonce i moučníky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Fazole v kuchyni
Fazole mají velmi široké uplatnění, hodí se do pomazánek, s orestovanou zeleninou k pečivu, k rýži či do tortill. Úžasné jsou v polévkách a guláších. Z fazolí připravíme i čokoládové brownies, tuto pochoutku ocení i ti, kteří nekonzumují lepek.
Klíčení fazole mungo
Fazolové lusky
Fazolový salát
Pokud přemýšlíte, co z fazolí připravit k jídlu, pak se nechte inspirovat následujícím videem. Salát z vařených fazolí, cibule a červené papriky spolu s čerstvým pečivem bude velkou dobrotou.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit fazole v tlakovém hrnci? A mají se před vařením namáčet? Poradíme, jak na to
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu jsou výborným základem omáček. Postup zavařování není složitý
Luštěniny obsahují cenné živiny, včetně pořádné dávky bílkovin. A když nás nadýmají? Snadno tomu předejdeme
Komentáře