uvařila 26. 11. 2011 19:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 11. 2011 19:28
mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, tuk, cukr moučkový, čokoláda, vanilkové aroma, ořechy vlašské, vejce
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Chodské koláče vypadají jako šperk. Víte, jak se zdobí a proč se jim říká merhované?
Co jedl Karel Čapek? Miloval tlučený štrúdl, jeho specialitou byly smažené špenátové palačinky
Rohlíky upečete snadno i doma a není to ani těžké. Když jsou ještě krásně křupavé, chutnají úplně nejlépe