uvařila 1. 3. 2012 21:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 3. 2012 21:06
mouka hladká, cukr moučkový, tresť mandlová sladká, máslo, čokoláda bílá, smetana ke šlehání, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, hmota modelovací, potravinářské barvivo gelové
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Křehké, lehké a krásně barevné: Návod na pravé makronky podle profi cukrářky
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek