Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Potravinářské barvivo gelové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie0 kJ / 0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Granulovaný cukr

Granulovaný cukr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Základní dávkování je cukr : voda 10:1. Cukr pokropíme vodou a promícháme. Chceme-li mít cukr hezky bílý, přidáme lžičku škrobu. Případně spojíme s kakaem, vanilkou a…

Zdobené pusinky

Zdobené pusinky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bílky, cukr a sůl vyšleháme hodně dotuha. Pak přidáme citronovou šťávu a Solamyl a ještě chvíli šleháme.Do cukrářského sáčku uděláme špejlí 2 tenké proužky gelovou…

Mrkvový dort II.

Mrkvový dort II.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Troubu předehřejte na 170˚C. Dortovou formu o průměru 20cm vyložte pečícím papírem. Do mísy vložte nastrouhanou mrkev, namleté mandle, mouku, kypřící prášek, skořici,…

Punčový dort fialový

Punčový dort fialový

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Na obě těsta: Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, mouku s práškem do pečiva. V další míse vyšleháme bílky s druhou půlkou cukru, do které pak…

Timmy ovečka

Timmy ovečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

piškot: ušleháme žloutky s cukrem, bílky ušleháme v sníh. Přidáme mouku do směsi ze žloutků, přikápneme tak 6 kapek kokosové tresti, opatrně bílek a dáme péct do formy.…

k.radulka

180 min

Staré dobré punčové řezy

Staré dobré punčové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Punčové řezy jsou vizuálně krásné a velmi efektní. Také mají zcela nezaměnitelnou chuť, které je tak snadné propadnout. Teď už nemusíte chodit do cukrárny, podle…

Maja Motti

68 min

Dort pro orientální tanečnici

Dort pro orientální tanečnici

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

U obou korpusů je postup stejný - Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva. Během šlehání žloutků si ušleháme bílky s…

Dort Hello Kitty

Dort Hello Kitty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Postup Korpus: bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. Ale nejprve chvíli šleháme jen bílky a pak až se udělá pěna, teprve přidáme pomalu cukr. V jiné míse šleháme…

marunda

225 min

Klobouk

Klobouk

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

U obou korpusů je postup stejný - Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva. Během šlehání žloutků si ušleháme bílky s…

Dort kopačák

Dort kopačák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

U obou korpusů je postup stejný - Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva. Během šlehání žloutků si ušleháme bílky s…

Stromečkový perníkový dortík

Stromečkový perníkový dortík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Není to žádná výjimka, že se dorty podávají již dopředu rozdělené na porce, ale tento je přece jen trochu jiný: Každý dílek klínovitého tvaru zde totiž připomíná díky…

Dort podzimní pro pána

Dort podzimní pro pána

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Korpus: bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. Nejprve chvíli šleháme jen bílky a pak, až se udělá pěna, teprve přidáme pomalu cukr. V jiné míse šleháme žloutky s…

marunda

180 min

Velikonoční dortík

Velikonoční dortík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

upečené beránky jsem potřela čokoládou, dozdobila barevnými tubičkami ( dr. Oetker ), vyšlehala jsem tvaroh se zakys. smetanou, cukrem, ztužovačem a barvou, nadělala na…

Dort tučňáček

Dort tučňáček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Korpus: bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. Nejprve chvíli šleháme jen bílky a až se udělá pěna, teprve přidáme pomalu cukr. V jiné míse šleháme žloutky s druhou…

marunda

180 min

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli