uvařila 11. 1. 2017 15:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 1. 2017 15:15
vejce, jablko, cukr krystal, mouka hladká, soda jedlá, skořice mletá, ořechy vlašské, olej, čokoláda na vaření, cukr skořice, olej
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká
Beárnská omáčka dokonale dochutí steak i zeleninu. K tomu, aby byla krásně hladká, pomůže trik slavné kuchařky Julie Child
Jablečný závin z kynutého těsta bez kynutí: Je mnohem rychlejší, vláčnější a při pečení nepopraská