uvařila 14. 6. 2012 19:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 6. 2012 19:33
vejce, cukr, mouka polohrubá, majolka, prášek do pečiva, tuk hera, cukr moučkový, pudinkový prášek, maliny, jahody, rybíz
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká
Beárnská omáčka dokonale dochutí steak i zeleninu. K tomu, aby byla krásně hladká, pomůže trik slavné kuchařky Julie Child
Jablečný závin z kynutého těsta bez kynutí: Je mnohem rychlejší, vláčnější a při pečení nepopraská