uvařila 7. 5. 2010 15:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 5. 2010 15:48
pangasius, slanina anglická, pórek, česnek, sůl, máslo, šťáva citronová
Přidáno před 19 minutami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 6. 6. 2024 09:42
Tučný čtvrtek je tu: Oslavit jej můžete šťavnatým a křehoučkým bůčkem pečeným na zelí, chuť a vůni mu dodá pivo
Jak na dokonale vláčnou a nadýchanou omeletu: Zdeněk Pohlreich má trik s vodou, Roman Paulus zase s překládáním
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule