uvařila 5. 3. 2012 20:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 3. 2012 20:19
vejce, mouka hladká, cukr moučkový, tresť kokosová, máslo, čokoláda bílá, smetana ke šlehání, cukr moučkový, pudink vanilkový, mléko, korpus, krém, marmeláda, hmota modelovací, potravinářské barvivo gelové
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Mák a švestky, to je hezký! Dokonalá kombinace nejlépe vynikne na křehkém koláči s tvarohem
Pomalu a za studena: Jak připravit ledovou kávu způsobem cold brew?
Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace