uvařil 23. 8. 2010 15:10
drobenka vymačkaná do stran
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 8. 2010 15:10
drobenka vymačkaná do stran
uvařil 23. 8. 2010 15:10
nanášení náplně
uvařil 23. 8. 2010 15:09
opět pokus o umělecké ,,photo" :D
uvařil 23. 8. 2010 15:09
čerstvě pocákaný čokoládou
uvařil 23. 8. 2010 15:09
upečený
uvařil 22. 8. 2010 08:13
z dálky
uvařil 22. 8. 2010 08:13
po upečení
uvařil 22. 8. 2010 08:12
před pečením
uvařil 22. 8. 2010 08:12
náplň, drobenka, dortová forma
uvařil 22. 8. 2010 08:12
vršení náplně
uvařil 22. 8. 2010 08:12
pokus umělecké foto :D
uvařil 21. 8. 2010 17:33
uvařil 21. 8. 2010 17:33
detail makových
uvařil 21. 8. 2010 17:33
k nakousnutí
uvařil 20. 8. 2010 11:01
detail
uvařil 20. 8. 2010 11:01
upečené
uvařil 20. 8. 2010 11:01
před pečením
uvařil 13. 8. 2010 18:03
hotové banánky
uvařil 4. 8. 2010 17:54
s marmeládou
uvařil 4. 8. 2010 17:54
samotné ke chrupkání
uvařil 4. 8. 2010 17:54
před pečením
uvařil 30. 7. 2010 22:32
uvařil 30. 7. 2010 22:30
namáčení v čokoládě
uvařil 30. 7. 2010 22:30
vykrajování
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Královské chutě: Oslavy 70. let vládnutí Alžběty II. začínají už zítra. Bude se podávat grilovaný chřest, losos nebo čokoládová pěna?