Den preclíků v čokoládě
Národní den
Den preclíků v čokoládě připadá na 7. října. Preclíky v čokoládě jsou oblíbeným chroupáním pro volné chvíle a třeba v Americe jsou těmi nejoblíbenějšími preclíky vůbec.
Není se co divit, že jsou tak oblíbené – tenké, křupavé, máčené v čokoládě v sobě snoubí slanou i sladkou chuť, a to je ve výsledku velmi příjemné. Většina lidí si je pravidelně kupuje v obchodě, ale najdou se i takoví, kteří si upečou preclíky svoje a ty pak namáčí v čokoládě podle chuti – hořké, mléčné nebo i bílé.
Jak na čokoládové preclíky
Nejjednodušší je však vzít koupené slané preclíky, roztopit dobrou čokoládu, preclíky v ní namočit nebo je čokoládou jen pocákat a dobrota je na světě!
Související články
Související recepty
Kdo by neměl promeškat Den preclíků v čokoládě?
Dejte jim vědět
V následujících letech tento den připadá na
Následující významné dny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 35 minutami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 57 minutami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 12 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jaké květy jsou jedlé? Můžeme vyzkoušet denivky - ozdobí naši zahradu a využijeme je ve studené kuchyni