Domácí sekaná z mletého masa
Zapomeňte na obyčejnou sekanou a zkuste mnohem zajímavější variantu. Sekaná plněná vejci, párkem a okurkou bude na řezu vypadat skvěle. Určitě zaujme jak svou chutí, tak i poměrně jednoduchou přípravou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 7 812 kJ / 1 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,26 g |
Tuky | 121,28 g |
Vláknina | 11,15 g |
Cholesterol | 1,79 g |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 51,90 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2010 15:16
Děkuji
6. 4. 2010 15:15
lemeL můžeš přidat fotku
6. 4. 2010 12:28
Dělala jsem, ale neplnila jsem. Můžu sem hodit fotku i bez toho plnění?
20. 3. 2010 15:04
Pavle,tak at se podaří a hlavně chutná.
20. 3. 2010 14:52
jdu na to už se na to těším kapou my slíny
7. 3. 2010 11:51
Já dávám cibuli a trochu mletého kmínu, potírám olejem s paprikou.
7. 3. 2010 11:20
tak nevim od mladi jsem videl vzdy ze do sekane se dava jeste i cibule pokud se mylim tak se omlouvam
26. 2. 2010 19:44
maris omlouvám se má tam být lžíce v tom rozčílení jsem to popletla hned to zpravím díky za upozornění
26. 2. 2010 19:27
Zdeni, vím, že záleží na mase, ale myslíš, že k zahuštění stačí 1 lžička mouky a 1 lžička strouhanky ? Protože píšeš "lžička", tak tomu rozumím, že čajová.
26. 2. 2010 19:00
Hana B.Pokud vám vadí že sem vkládám jeden recept za druhým tak se na ně nedívejte,jsou tu jiní kteří se rádi kouknou.
26. 2. 2010 18:33
Zdeni, nikdo učený z nebe nespadl.Ber to tak, že příště se podíváš, ju?Jsme rádi, že jsi s námi
26. 2. 2010 18:04
Holky to já sem nevěděla že se můžou vkládat jen fotky k určitým receptům jsem na téhle stránce zaregistrovaná pár dní.Já bych některé svoje recepty smazala ale nevím jak.
26. 2. 2010 13:17
Milé dámy, obě máte 100% pravdu, po tomtéž volám téměř od začátku, ale byla jsem vždy umlčena, že stejné recepty nevadí, je prý lepší výběr. No, já si myslím, že stránky tím ztrácejí přehlednost. A mnoho lidí pochválí spíš čerstvě vložený notoricky známý recept, než ten, který je tu už víc než rok ve velmi podobném znění
26. 2. 2010 12:31
Souhlasím s Hanou, takové recepty začínajícím kuchařům nepomohou a zkušenější je znají...
Přimlouvala bych se za používání vyhledávače, potom, Zdeni, zjistíš, že většinu svých fotografií můžeš přidat k receptům, které tu již jsou .
Přimlouvala bych se za používání vyhledávače, potom, Zdeni, zjistíš, že většinu svých fotografií můžeš přidat k receptům, které tu již jsou .
26. 2. 2010 12:19
Paní Zdeno, proč uveřejňujete neúplné recepty, podle kterých se nedá vařit? Bylo by vhodné dopsat množství surovin. V postupu píšete, že VŠECHNO smícháme dohromady. . Ale kolik mouky, kolik masa, kolik strouhanky ....? Chodím jsem pravidelně a raději bych uvítala receptů méně, ale zato napsaných kvalitně. Poslední dny chrlíte jeden recept za druhým. Jenomže vaše recepty jsou velice často neúplné. A když jsou úplné, tak jsou to recepty, které na Topreceptech už jsou. Tohle není kritika spíše prosba. Lepší je kvalita před kvantitou.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 11 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 13 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 15 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 2 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 2 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 3 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 4 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 8 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 8 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 9 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma sekaná: Vše, co potřebujete vědět pro dokonalý výsledek
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: sekaná recept na sekanou z mleteho masa sekaná recept pečená sekaná z mletého masa recept na sekanou recept sekana vyborna domácí vepřová sekaná babiččina sekana pečená masová sekaná recept recepty sekaná jaké maso na sekanou plněná sekaná z mletého masa recept na domácí sekanou sekaná z vepřového masa výborná sekaná domácí sekaná pečeně recept maso na sekanou babiččina sekaná recept sekaná z mletého masa plněná recept na sekanou od babičky
Suroviny: maso mleté, sůl, pepř, vejce, strouhanka, mouka hladká, majoránka, česnek, nožička vepřová, vejce, okurky sterilované, vejce
Domácí sekaná z mletého masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6NP
45 názorů