Plněné kuře s fotopostupem
Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 551 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,40 g |
Tuky | 40,10 g |
Vláknina | 13,59 g |
Cholesterol | 674 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 111,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nesolíme klasickou solí, jinak by bylo kuře moc slané, v bylinkové soli je soli dost.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2014 18:45
15. 3. 2010 12:25
+ bodík
Nádhera, ale té práce s vykošťováním !!!
Do toho se mi nikdy nechce, tak vykostím jen částečně (kuře na hrudi rozkrojím, odstraním s hrudní kostí i část hrudního koše) a nádivku nacpu pod kůži stehen a co se nevejde, dám dovnitř nebo samostatně do pekáče.
Nádhera, ale té práce s vykošťováním !!!
Do toho se mi nikdy nechce, tak vykostím jen částečně (kuře na hrudi rozkrojím, odstraním s hrudní kostí i část hrudního koše) a nádivku nacpu pod kůži stehen a co se nevejde, dám dovnitř nebo samostatně do pekáče.
15. 3. 2010 10:22
Já čumím jak puk...Tak tohle bych nedala,jsem na tom asi jak Eliza Radi máš to krásňoučké. Kdybych se do toho pustila,tak stoprocentně by konečný výsledek byl-kuřecí nudličky s nádivkovou přílohou
Posílám boďana.
Posílám boďana.
14. 3. 2010 19:55
Jendo ty kuřecí řízky jsou na tom vykoštěném kuřátku přeci :D a děkuju, všimla jsem si tiskové chyby, mletého masa má být 500 g a ne 250 g. Opravdu se tam vše vejde nebojte Je to pro cca 8-10 lidí a opravdu dost se napapkaj
14. 3. 2010 19:32
Radulko, jsi moooc šikovná!!! Ten fotopostup nemá chybu. Dala sis opravdu práci s tím a to já opravdu oceňuji. Já to dodnes neumím!!, ale pokud se o to budu pokoušet, vezmu si noťas do kuchyně na linku a budu dělat podle tebe Veliký plus a škoda, že jich nejde více
14. 3. 2010 18:44
Raduš,je to už pár desítek let, ale mé první vykostěné kuřátko mi ubralo 35 minut života. Krásný fotopostup. Ještě mi prozraď, kam jsi zašila těch 0,5kg stehenních řízků. +12
14. 3. 2010 18:09
Radutak recept tedy nemá chybu a 10.tého boda uděluju
14. 3. 2010 18:09
To je ale na cpaný macík
14. 3. 2010 16:54
Elizo, mně to vykosťuje manžel s tenkým vykosťovacím nožem. Jde to celkem rychle. Když, tak chlazené kuře dej na chvíli do mrazáku, aby maso bylo trochu zmrzlé. Lépe se vykosťuje a netrhá se.
14. 3. 2010 16:38
+9
14. 3. 2010 15:49
Já jsem na tohle prostě levá...Pokoušela jsem se jednou, ale asi mám tupé nože... prostě to nedopadlo slavně... Radulko, máš můj obdiv. A pěkně jsi ho nacpala...
14. 3. 2010 14:52
Přesně takhle dělám kuře i já. Nacpaná nádivka nejenom ve vykostěné dutině, ale i pod kůži stehýnek nemá chybu. Dělávám nádivku jenom rohlíkovou, nebo mandlovou. Aby mi nádivka z vykostěné dutiny nevytekla, tak dutinu ještě vyložím plátky vepřové kýty nebo kuřecích prsíček. Radko, jsi šikulka Takhle napsaný recept s podrobným fotopostupem by si zasloužil nějaké zvláštní ocenění. Třeba RECEPT ROKU Toprecepty nebudete o nějakém podobném ocenění uvažovat? Radčin precizně napsaný a vyfocený recept by si ho určitě zasloužil Když nemůžu víc, tak posílám aspoň bodík č.6
14. 3. 2010 14:52
Eliza tak jestli ti nestačí fotopostup tak koukni na youtube tam je i video. Já vykošťuju, jinak bych nic nevydělala :D
14. 3. 2010 14:45
Paráda 100 bodu
14. 3. 2010 14:32
Radulko, ten fotopostup je dobrá věc, i když já z toho stejně moudrá nejsem a do takových akcí se pouštět nebudu (za rohem koupím už vykostěné), ale jinak super recept!! Jsi šikula---
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 16 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 17 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 26 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 46 minutami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 2 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 2 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: plněné kuře vykoštěné kuře jak se vykostuje kure vykostění kuřete plněné vykostěné kuře vykostene plnene kure recepty vykoštěné nadívané kuře vykosteni kurete video na kolik stupňů se peče kuře jak odkostit kuře vykostěné nadívané kuře plnene kure vykostene dort kuře plnene kure recept nadívané vykoštěné kuře vykostene kure s nadivkou recept plněné kuře na kolik stupnu pect kure recept na plněné kuře jak se vykoštuje kuře video
Suroviny: kuře, maso drůbeží, kuřecí stehenní řízky, vejce, rohlík, mléko, česnek, sůl bylinková, ořech muškátový, mandle, směs bonduelle kukuřice hrášek paprika sterilovaná, víno bílé, cibule, koření grilovací, mouka hladká, sůl, pepř
Plněné kuře s fotopostupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83W5
26 názorů