Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 329 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,80 g |
Tuky | 19,04 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 6. 2010 14:25
19. 6. 2010 12:32
19. 6. 2010 12:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 21 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 45 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 56 minutami
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 1 hodinou
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 3 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 8 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 10 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přichází první postní neděle. Víte, jak připravit pučálku a liščí preclíky?
Polévka jako součást hlavního chodu i samostatné jídlo: Jaký druh máte nejraději?
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: bylinkový přeliv květák provencálský květák,jogurt,sýr zapeceny kvetak v jogurtu a syrem květák v jourt přeliv s koprem cesnekovy preliv provensálský vejce recepty maso květák květák se sýrovým přelivem jogurtoví přliv jogurtový přeliv-recept bylinkový přeliv příprava bylinkové jogurtové přelivy - recept dietní květák
Suroviny: květák, směs zeleninová mražená, cibule, česnek, olej, pepř, sůl, koření provensálské, vejce, sýr uzený, jogurt bílý, semínka lněná, bylinkové tofu
Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1G3j
3 názory