Mražené fazolky
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to recept - nerecept, možno ho niekto nepozná a inšpiruje sa.
Skúšala som aj bez predvárania, ale myslím, že predvarené majú lepšiu chuť.
Kedysi som fazuľky zavárala do sladkokyslého nálevu, mrazenie mi však prijde jednoduchšie a menej pracné.
Fotku pridávam iba ilustračnú - zamrznuté vrecko nie je extra fotogenické.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2023 17:19
22. 10. 2023 13:31
22. 10. 2023 11:29
27. 7. 2013 13:23
27. 7. 2011 16:15
27. 7. 2011 16:05
27. 7. 2011 15:04
27. 7. 2011 14:26
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
27. 7. 2011 13:24
27. 7. 2011 13:04
Klariska:
27. 8. 2010 16:05
27. 8. 2010 15:58
27. 8. 2010 15:26
27. 8. 2010 14:52
27. 8. 2010 12:47
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 18 minutami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 1 hodinou
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 3 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 7 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 12 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 17 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 18 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 18 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak blanšírovat zeleninu před zmrazením? Zachová si pěknou barvu, křupavost a výbornou chuť
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Další recepty
Tématické fráze: jak zamrazit fazolove lusky zamrazení fazolek zmrazování fazolek mrazene zelene fazolky jak zamrazit zelené fazolky mrazení fazolek jak zamrazit fazolky fazolove lusky mrazeni mražení zelených fazolek zmrazování zelených fazolek zelené fazolky mražení zelené fazolky mražené mrazení fazolových lusků jak zmrazit zelené fazolky jak mrazit fazolky mrazene zelene fazolky recept zamrazovani fazolek zamrazovani fazolek mražené zelené fazolky recepty jak mrazit zelené fazolky
Suroviny: lusky fazolové, voda,
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
19 názorů