Pstruží filátka na másle
Suroviny
Porce: 1-2 dle velikosti filetu
Nutriční hodnoty
Energie | 2 561 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 36,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Klasika v přípravě pstruha - lehce ztížená vyfiletováním ryby. Pro manipulaci s opékanou rybou je to sice komplikovanější, ale konzumace je o to pohodlnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 9. 2011 21:16
krásné filátko čučím jak telátko
10. 9. 2010 22:58
U filetování bych určitě přišla o prsty
Fotky jsou nádherné
Indulina28-přepuštěné máslo:když máslo rozpustíš a začne se ti v kastrůlku dělit na tuk a syrovátku(takové bílé)tak ten tuk.Snad jsem to správně popsala
Fotky jsou nádherné
Indulina28-přepuštěné máslo:když máslo rozpustíš a začne se ti v kastrůlku dělit na tuk a syrovátku(takové bílé)tak ten tuk.Snad jsem to správně popsala
9. 9. 2010 07:24
co je to prepustene maslo?
9. 9. 2010 00:38
Ryba na másle je naprostá klasika, takže pro většinu kuchařů a kuchařek nic nového. Fotky máš Colombo krásné.
8. 9. 2010 22:58
Krasne, +8
8. 9. 2010 20:57
8. 9. 2010 20:19
+1
8. 9. 2010 20:03
Otíku, pstruh je jedna z nejlepších ryb u nás doma, tak nemám co řešit, než ti dát 6.bod
8. 9. 2010 19:55
Nádhera
8. 9. 2010 19:00
8. 9. 2010 18:30
pstruha jó,to já ráda
8. 9. 2010 18:14
Ty brambůrky vypadají úúúžasně... No a rybka, ta samozřejmě taky...
+
+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 3 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 16 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 3 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 5 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 5 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 6 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 6 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 7 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
Další recepty
Tématické fráze: filátko ze pstruha vykostění pstruha filátka ze pstruha filetování pstruha filet z pstruha na masle příprava pstruha na másle s přílohou pstruží filety filátka ze pstruha na másle jak filetovat pstruha pstruh filet na másle filátka z pstruha pstruh filet recept pstruh filety recept pstruh vykostění recept na pstruzí filety filátko ze pstruha recept pstruh recept filé ze pstruha filety z pstruha jak vykostit pstruha
Suroviny: pstruh, sůl, pepř, máslo, limetka, mouka hladká, tymián
Pstruží filátka na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyZk
12 názorů