Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ja maso peciem den dopredu. Pred podavanim sa mi vynikajuco kraja, drzi pevne pokope. Ohrejem ho v mikrovlnke a je ako cerstve.
http://www.toprecepty.sk/recept/2090-dubakovy-krem...
moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2010 10:23
Teda Výbušná, čest a sláva, jedním slovem nádhera a to jak recep, tak fotky Dávám ti 17.bod
20. 9. 2010 09:43
+
20. 9. 2010 08:57
20. 9. 2010 08:38
Výbusna, je to prostě ,
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD
Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!... )
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD
Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!... )
20. 9. 2010 08:35
To vypadá úžasně
20. 9. 2010 07:43
No to je parádní
20. 9. 2010 07:42
To je krása veliká - recept i fotky+
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla
20. 9. 2010 07:31
Nádhera- recept i fotka
20. 9. 2010 07:29
Překrásné, jedlé fotky a moc prima recept!+
20. 9. 2010 07:08
joooo, hřib dubový vybusna, to je dobře, že ses spletla
20. 9. 2010 05:15
20. 9. 2010 04:20
no vsak to vyzera super, tak len ich tu navnad, aby chodili nakukat aj na sk
19. 9. 2010 23:35
dubaky su...ja neviem ako sa to cesky povie..su to take hriby...take tie co sa cenia najviac...maju taku gulatu nozku a tmavohnedy klobucik, podhubie je spongiovite.
19. 9. 2010 23:31
ach , to som blazon....ja som sa pomylila a vlozila to na cz stranky...ani som sa nepozrela, ci tu uz nieco take nie je a neurobila som tu duplu..ospravedlnujem sa.
19. 9. 2010 23:16
vybusna, to vypadá nádherně jestě prosím tu dubakovu omačku (co to je dubak???)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 1 minutou
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 5 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čeká vaše děti důležitý den? Do přípravy můžete zapojit podzim i pěkně zralá jablíčka
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: vepřové kare plněné karé smažené karé co je vepřové kare co je karé veprove kare recept co je to karé plnené bravčové karé karé vepřová pečeně arista karé wikipedie smažené vepřové karé vepřová kýta plněná bylinkami mortadela recepty recept z veprove kare vepřové karé smažené vepřové karé wikipedie recepty z veproveho kare veprova pecene kare italský recept z veproveho masa
Suroviny: pečeně vepřová, mortadela, slanina, rozmarýn, majoránka, olej, máslo, bylinky,
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
30 názorů