Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagety s provensálskými bylinkami

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

26. 11. 2010 22:59

Suroviny

Porce: 2 - 3 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 290 kJ / 2 459 kcal
Bílkoviny68,33 g
Tuky100,45 g
Vláknina17,56 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy311,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Pošli recept, paní Lenka Hodková, mírně poupraveno.

Pro úplnost dodávám, že v receptu se k těmto bagetám podával smažený lilek - neloupaný lilek nakrájet na 1 cm kolečka, rozložit na plech, osolit a 30 minut nechat stát.Pak kolečka osušit, obalit v hladké mouce a osmažit na oleji. K tomu ještě dresink -smíchat zakysanou smetanu, bílý jogurt a česnek.

Další mé recepty najdete zde: http://www.merylas.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

27. 11. 2010 19:38

Všem vám děkuji a budu ráda, jestli se někomu bude receptík hodit a vyzkoušíte:-K
Kdo chcete dělat veky na chlebíčky, tak bych teda udělala dvě, ale trošku menší do délky, měla jsem napsat kratší:-)) než přes celý plech:-)

eva hubova eva hubova

27. 11. 2010 16:57

Jen se zakousnout:-p:yes:+14

mysulka mysulka

27. 11. 2010 12:23

:-p vypadají krásně :yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 11. 2010 12:18

Maruško,děkuji moc za odpověď i za radu;-):yes:Jak píše Janka R.na jednohubky a chlebíčky to bude suprovka:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 11. 2010 10:37

moc hezké bagetky:-p+1:yes:

Sarovka

27. 11. 2010 09:22

Super:yes::-8

michsamant michsamant

27. 11. 2010 08:20

:-):yes::yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

27. 11. 2010 08:19

:-O...jak čtu slova Slané pečivo, Domácí pekárna....okamžitě zbystřím!:-D:-D Máš to moc hezké:yes::yes::yes:+

Merylas Merylas

27. 11. 2010 00:10

Děkuji všem za hezké komentáře:-K
Patricie, já na tu zeleninu moc nejsem :-)):-8
Aničko, jasně že šlo;-) Každé kynuté těsto tam jde zadělat, jen podle pravidel pro DP. Dolů musí jít vše tekuté,tady voda + olej, na to mouka smíchaná se solí a kořením, nahoru na mouku cukr a rozdrobit droždí. Někdo dává sůl do jednoho rohu a droždí do druhého. Já sůl většinou zahrabu do mouky. Droždí by mohlo být i trochu méně. Po pípnutí přidat semínka. Program Těsto. Voda by měla odpovídat, ale měřila jsem dnes jinou odměrkou něž patří k pekárně. Minule jsem zahlídla, jak ji měla v rukou moje malá vnučka a už jsem ji dnes nenašla:-)) Ale já v pečce hustotu těsta ze začátku hlídám a buď rychle přidám trochu tekutiny nebo přisypu mouku.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2010 23:54

No, je třeba už něco vymyslet na Silvestra na jednubky a tohle je super.:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 11. 2010 23:45

+5:yes:za nádherné bagety:-pMaruško,prosím tě,šlo by těsto zamíchat a nechat nakynout v dom.pekárně:-?Nemám moc dobrou ruku,těsto klasicky nezadělám:-/Dík:-!

Patricie

26. 11. 2010 23:37

:-KMaruško, bagety máš krásný, fotky taky.
S tím lilkem to musí být vynikající.:-)):yes::yes:+

misza misza

26. 11. 2010 23:13

K nakousnutí:-p:yes::yes: +3:yes:

Bibinka Bibinka

26. 11. 2010 23:11

Merylas, bagety jsou moc krásný a ode mne máš za ně 2.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bagety recept domácí bageta recepty výborná bageta s bylinkami bagety olivová bageta těsto na bagety plech na bagety dresing do bagety bagety s provensálským kořením recept na bagety dresing do baget recept bageta bageta recepty recept na dresing do baget provensálské bagetky bagety recepty bagety s kořením recept recept na veku bagetu recept na bagetu bageta recept

Suroviny: mouka hladká, sůl, koření provensálské, česnek sušený, cukr, droždí čerstvé, voda, olej olivový, semínka dýňová, semínka slunečnicová, vejce, sůl hrubá, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Bagety s provensálskými bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oO2K