Štola nejen vánoční
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 24 610 kJ / 5 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,61 g |
Tuky | 123,87 g |
Vláknina | 63,12 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 1 004,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud štolu necháte pořádně vychladnout, zabalíte ji do celofánu a uskladníte na chladném místě, vydrží vám i 2 měsíce. Čím je štola rozleženější, tím je chuťově lepší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2013 20:43
15. 12. 2013 17:36
15. 12. 2013 17:35
5. 12. 2013 14:38
2. 12. 2013 22:01
2. 12. 2013 20:32
1. 12. 2013 20:47
1. 12. 2013 11:17
30. 11. 2013 11:06
30. 11. 2013 08:26
26. 11. 2013 20:31
24. 11. 2013 22:36
24. 11. 2013 22:19
23. 11. 2013 20:15
23. 11. 2013 20:14
Rcp se mi líbí, určitě vyzkouším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 6 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 7 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 9 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 9 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 9 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 9 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 10 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Další recepty
Tématické fráze: vánoční štola recept vánoční štóla štola vánoční štola štola z domácí pekárny recept na vánoční štolu pečení štoly vánoční štola na stůl recept vánoční štola domácí štola vánoční štola z domácí pekárny jak vytvarovat štolu domácí vánoční štola kdy péct vánoční štolu pečení vánoční štoly pečení vánoční štoly vánoční štoly kdy péct štolu štola recept pečená štola
Suroviny: mouka polohrubá, máslo, kůra citronová, skořice, ořech muškátový, droždí, mléko, cukr, smetana, rozinky, ovoce kandované, ořechy vlašské, máslo, cukr moučkový
Štola nejen vánoční
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8Kv
33 názorů