Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená
Suroviny
Porce: 4
Nutriční hodnoty
Energie | 21 184 kJ / 5 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,13 g |
Tuky | 483,63 g |
Vláknina | 18,73 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 31,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původní recept pochází ze stránek časopisu Instinkt, kde je uvedený pod německým názvem Tafelspitz, já jsem zaměnila tymián za rozmarýn a nešpikovala zelenou, protože se mi nechtělo...:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2011 17:43
Recept perfektní a hotový pokrm zcela jistě vynikající
29. 1. 2011 17:40
29. 1. 2011 16:43
29. 1. 2011 16:42
29. 1. 2011 16:37
29. 1. 2011 16:36
Prosím, dala si na to naozaj pol litra olivového oleja?
29. 1. 2011 16:34
29. 1. 2011 16:31
Dělala jsem tohle pomalé pečení s hovězím poprvé (dřív jen kachnu a králíka), takže jsem si hezky vstala v půl osmé a pak čtyři hodiny trnula, jestli jsem nezkazila maso... No, nezkazila, bylo to vynikající a měkounké, ale u něčeho takového já raději dodržuju daný technologický postup...
29. 1. 2011 16:28
Eli, ohledně mého dotazu se sama sobě směju (tafel=tabule).Občas rychleji píšu než zapojím mozek.
29. 1. 2011 16:25
Eli,tak mě napadlo s tím pomalým pečením..co to orestovat a táhnout v PH a pak dodělat barvu v trouběnebo to už by bylo jiné..co myslíš
29. 1. 2011 16:20
29. 1. 2011 15:50
29. 1. 2011 15:41
elizo, krásná úprava...
29. 1. 2011 15:36
29. 1. 2011 15:26
Jo, díky za připomenutí, nenapsala jsem původ receptu (Tafelspitz).
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 8 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 4 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 36 minutami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 1 hodinou
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 1 hodinou
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 1 hodinou
Grilované makrely
mkab uvařil před 2 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Císař František Josef I. svačil párky s hořčicí, v poledne si dopřával šampaňské a miloval císařský trhanec
Pažitková omáčka: Rakouská pikantní omáčka s křenem se podobá majonéze a báječně doplňuje šťavnatou hovězí špičku
Další recepty
Tématické fráze: kvetova spicka květová špice hovězí květová špička recepty hovězí květová špička recept květová špička recept táfl špic vepřová květová špička hovězí květová špička květová špička recepty vepřová špička hovězí špička tafelspitz recept veprova květová špicka recept táflšpic hovězí pečeně na rozmarýnu pomalu pečené hovězí květová špice recept tafl spitz hovězí špička recept květová špic
Suroviny: tabulová špička, olej olivový, česnek, mrkev, celer, cibule šalotka, rozmarýn, bobkový list, jalovec, koření nové koření, pepř, sůl
Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO4N
17 názorů