Burgundské dušené hovězí
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 4 270 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,61 g |
Tuky | 26,89 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 34,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je z "The California Culinary Academy".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2012 16:50
19. 2. 2012 16:30
27. 9. 2010 16:23
8. 9. 2009 23:03
1. 9. 2009 14:50
28. 7. 2009 10:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 8 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 22 minutami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 1 hodinou
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 1 hodinou
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Špenátový quiche
tomas392 uvařila před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: burgunská hovězí pečeně burgunska omacka burgunska pecene hovězí kližka recept hovězí po burgundsku dita p. burgunska hovezi pecene recept hovezi klizka recepty hovězí v mrkvi na francouzský způsob hovězí plecko recepty z hovezi klizky burbunská omáčka burgunská omáčka recept dušené hovězí maso hovězí kližka po burgundsku hovězí po burgundsku podle dity burbunská maso po burgunsku hovezi maso po burgunsku hovězí pečeně po burgunsku burgunské víno
Suroviny: kližka hovězí, máslo, ramínka vepřová uzená, cibule, česnek, mrkev, petrželka, bobkový list, sůl, pepř, tymián sušený, protlak rajčatový, víno červené suché, houby naložené
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
6 názorů