Jemný boršč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 182 kJ / 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,23 g |
Tuky | 32,24 g |
Vláknina | 18,62 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 69,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2014 14:50
spagetka: že by zajtra prišli na rad guláše?
15. 10. 2014 12:00
ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D
spagetka:
spagetka:
15. 10. 2014 11:57
ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D
15. 10. 2014 11:15
konfetka: To budete stejný komentář o knedlo zelo vepřo z krupičky psát ke každému boršči?
15. 10. 2014 11:13
to nemyslite vazne. tohle prece neni borsc. to je stajny kdybych uvarila krupicku a pojmenovala to "knedlo vepro zelo"
20. 3. 2009 21:12
Moc dobrá polévka, ale nedávala jsem mléko
11. 3. 2009 13:43
tady fazolky, rajčata papriky, žádné maso a dokonce sýt! Zajímavá prohlídka borščůVšechny jsou určitě zajímavé.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: boršč z králíka boršč z cukety smetanový boršč boršč z papriky boršč smetanový boršč cuketa borsc kralici klasický ruský boršč rychlý boršč boršč z vepřového boku recept borsc boršč mleko pravý ukrajinský bořčš recept vepřový bok boršč s cuketou boršč z králíka vaření-kapaní do polevky veprovy bok kapaní do polévky recept boršč polévky
Suroviny: zelí, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, rajče, cuketa, vývar hovězí, máslo, mouka hladká, mléko, sýr strouhaný, pepř, sůl, petrželka
Jemný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p4y
7 názorů