Litevský boršč
Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,64 g |
Tuky | 55,90 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 55,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj mám již roky z nějakého sešitku,ani nevím z jakého.Fotku dodám
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2017 19:58
20. 1. 2016 11:18
20. 1. 2016 10:56
20. 1. 2016 10:48
http://www.dadalovakucharka.cz/pol/polr0190.html
20. 1. 2016 10:45
20. 1. 2016 10:19
20. 1. 2016 06:35
19. 1. 2016 17:36
13. 5. 2010 14:23
11. 3. 2009 12:52
11. 3. 2009 12:31
11. 3. 2009 12:23
11. 3. 2009 12:20
11. 3. 2009 12:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 9 minutami
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 22 minutami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 40 minutami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 1 hodinou
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 hodinami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Další recepty
Tématické fráze: boršť boršč s čerstvou červenou řepou litevská polévka jednoduchý boršč boršč boršč ze sterilizované řepy nejlepší boršč boršč ze zavařené řepy polivka borst boršč s červenou řepou boršč recepty boršč kuchařka pro dceru litevský studený boršč boršč činske zeli levný boršč levné vaření polevky borst boršč z zavařené červené řepy litevská polevka z repy borsc po litevsky-recept boršč recept
Suroviny: zelí hlávkové, brambory, mrkev, celer, řepa červená, klobása moravská, protlak rajčatový, sádlo, smetana kysaná, mouka hladká, pórek, šťáva citronová, sůl
Litevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkBA
14 názorů