Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 042 kJ / 1 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,86 g |
Tuky | 36,54 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 2,61 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 109,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 5 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 6 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 7 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 7 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 8 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 8 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 9 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: ražniči na grilu ražniči z vepřové kýty prave raznici ražniči vepřové ražniči ražničí na gril ražničí z jater bramborové ražničí vepřove ražniči na grilu ražniči pečené s bramborama drůbeží ražniči ražničí na špejli koření na ražniči ražničí v troubě vepřová játra pečená v troubě ražniči z vepřových jater ražničí recept raznici na plech ražniči s jatrou recept vepřové ražničí s játrou
Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, špek, cibule, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, olej, brambory, sůl, koření grilovací, olej
Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMDw
18 názorů