Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,59 g |
Tuky | 1,14 g |
Vláknina | 19,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 28,89 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2011 14:56
28. 5. 2011 15:28
28. 5. 2011 11:02
Díky za komentíky všem...
28. 5. 2011 10:40
28. 5. 2011 09:44
27. 5. 2011 20:56
27. 5. 2011 20:52
Připadala jsem si dnes, jakoby mi uvařila moje babička...
27. 5. 2011 20:52
Úplně si dokážu představit tu velice jemnou chuť masa rozpadajícího se pouhým dotykem.
27. 5. 2011 20:39
27. 5. 2011 20:09
27. 5. 2011 19:53
a když je tam ten květák..tak asi bílé je dobrá volba
27. 5. 2011 19:48
Rebi, přemýšlela jsem nad tím červeným, ale protože jsem tam víno dala jen tak trochu pro aroma a chtěla jsem následně přidat i květák, zvolila jsem bílé. Kdyby to bylo jen s kořenovou zeleninou, tak souhlasím, červené se s hovězím snoubí líp. Dneska jsem usilovala zachování jemné a čisté chuti masa a zeleniny, proto třeba i to máslo jako jediný tuk..
27. 5. 2011 19:38
27. 5. 2011 19:37
27. 5. 2011 19:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 10 minutami
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 10 minutami
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 51 minutami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 1 hodinou
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Soukenický řízek
fesuch uvařila před 2 hodinami
Krůtí prsa na bazalce a paprice
poirotka uvařila před 2 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
janatka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Mrkvová hrnková bábovka: Neuvěřitelně vláčný moučník božsky chutná a švih mu dodá citronová poleva
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: osobuko recept osobuko hovězí osobuko osobucco oso buco oso buko osobuco recepty hovězí osobuko recept oso buco recept telecí osobuko osobuko recepty recept na osobuko telecí osobuko recept osobuko telecí oso bucco osobuco osso buko osobucco recept osso bucco recept osobuco recept
Suroviny: osso buco mladého býčka, cibule, česnek, vývar hovězí, máslo, víno bílé, mrkev, petrželka kořenová, celer, květák, bobkový list, koření nové koření, mouka hladká, pepř, sůl, libeček, petrželka, jíška
Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwZK
16 názorů