Znojemská specialita z časopisu Blesk
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 636 kJ / 1 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
Tuky | 128,12 g |
Vláknina | 10,45 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 41,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Blesk Vaše recepty, autorkou je Jindřiška Mlecová z Olomouce.
Recept jen malinko poupraven.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 26 sekundami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: speciality z vepřoveho recepty blesk recepty speciality z veproveho masa recepty blesk fazolový gulaš s klobásou recepty blesk fazolový gulaš s klobásou speciality recepty speciality z plecka speciality pečená masa recepty speciality z masa časopis blesk maminčiny recepty fazolový guláš speciality z vepřového masa recepty bleskrecepty vepřove recepty speciality blesk speciality z vepřového plecka blesk vaše recepty znojemska z veproveho maminciny recepty hovezi po znojemsku speciality z vepřového masa na pive
Suroviny: plecko vepřové, cibule, sádlo, protlak rajčatový, vývar, mouka hladká, okurky sterilované, hrášek sterilovaný, mrkev sterilovaná, pivo světlé, pepř, paprika sušená sladká, sůl
Znojemská specialita z časopisu Blesk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGmD
16 názorů