"Baguette italiano" (bagety)
Suroviny
Porce: 4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 10 490 kJ / 2 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,50 g |
Tuky | 48,46 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 436,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bagetky jsou nádherně nadýchané, na řezu narůžovělé protlakem a moc hezky voní.
Název bagetek berte s nadhledem..... :))
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2014 11:14
5. 3. 2014 17:35
5. 3. 2014 15:06
15. 7. 2012 07:57
http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/kvasky/...
15. 7. 2012 07:54
16. 2. 2012 11:29
15. 2. 2012 18:43
11. 2. 2012 23:17
Ahojky Caty. Nějak mi Tvá odpověď utekla a šla jsem péci ten chleba bez omládku, prostě sušené droždí. Ale povedl se, chuťově výborný, ale peldám si směsi muk sama. Nakoupila jsem si všelijaké klíčky a otruby, vločky a semínka, míchám oleje a prostě jsem jako ten matla z pohádky s Werichem, co vařil ten elixír života Oni to pokaždé taky vyzunkli a já to sbaštím, nebo rozdám a každý si libuje. Jenomže si nikdy už nepamatuji, co jsem tam dávala, protože to je fakt jak ten matla. Trochu tohohle a pak zase tohohle, takže je každý chlebík úplně jiný a když mi řeknou, že ten, nebo jiný je lepší, už ho neumím zopakovat...Áchich ouvej. Já bych tedy kuchařku nenapsala, ani kdybych měla pistoli přiloženou u spánku. I když vařím velice dobře, stejně by mne odpráskli, protože by to nebylo to, co to bylo včera....Tak je to se vším, co vařím. Jenom brambory a rýži uvařím stejně.
8. 2. 2012 12:52
A kdyby něco, klidně se ptej v žádném případě neotravuješ
8. 2. 2012 12:34
8. 2. 2012 12:19
8. 2. 2012 12:14
6. 2. 2012 13:17
A co se týká zkoušení nových receptů - vždyť nemusíš péct pečivo z celé dávky, jak je psáno v receptu....zmenši si ji o 1/4, 1/3 nebo i 1/2, tak, jak ti vyhovuje A můžeš zkoušet nové chleby každý den!
6. 2. 2012 13:09
No já právě nemám velkou rodinu. Mám sice dva syny, ale jsou to zatvrzelí "mládenci", takže nemám ani vnoučata a moji synové zrovna po chlebu nic moc netouží. A i já žiji sama. Mám ovšem přátele a tak budou obdarováni oni. Ale zase nebudu jezdit po městě, s chlebem v koši A navíc tady pěkně mrzne. Ale v létě, a to už budu expert, tak své znalosti uplatním. Protože děláme u mne na zahradě grilovačky.
6. 2. 2012 09:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 2 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 6 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 17 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 19 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 8 minutami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 15 minutami
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 49 minutami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 57 minutami
Rebarborový koláč
tara23 uvařila před 1 hodinou
Nakládané řízky
Julia Oskerova uvařil před 1 hodinou
Vláčně tvarohová bábovka s kandovaným ovocem
sikorova4@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Jardam uvařil před 2 hodinami
Mrkvový salát s vejci
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Adela_Senti uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Další recepty
Tématické fráze: bagety recept bageta z kvásku mražené bagety top recepty bagety recept na bagety recept na bagetu jak se dělají bagety nadýchaná bageta bagety z kvásku kvaskove bagety co dát do bagety bageta recept nadychane bagety bageta bagety bagety z žitného kvásku slaďenka sladovit recepty na bagety chlebové bagety
Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, česnek, olej olivový, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, mouka polohrubá, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl
"Baguette italiano" (bagety)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgvB
32 názorů