Utopenci dle mé prababičky
Utopenci patří neodmyslitelně na jídelní lístek každé české hospody. Recepty se liší, každý kuchař má svůj tajný recept. Základ chuti vždy spočívá v kvalitních špekáčcích, dobře vychuceném nálevu a velkém množství cibule.
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 585 kJ / 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 8. 2011 07:00
Proč je to v bezmasých jídlech, když hned v první větě je zdůrazněno, že špekáčky z Globusu nemají chybu, protože je v nich maso a néé ty náhražky
9. 8. 2011 23:59
Dobrých utopenců není nikdy dost. Každý máme svůj, zaručeně nejlepší recept
9. 8. 2011 22:40
Kolika recepty,Ty jsi přispěla na těchto stránkách???Hvězdo!!!
9. 8. 2011 22:34
Nikdo Tě nenutí,aby jsi to četla,asi se hodně nudíš,když máš čas buzerovat druhé,zametˇ si před svým prahem,krasavice inteligentní,vsadím se,že i vodu na čaj připálíš...Jak jsi levá!!
9. 8. 2011 22:29
Tady zase někdo přepisuje svůj kuchařský deníček. Kdybys k tomu měla aspoň fotky
Fakt už stačí.
Fakt už stačí.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 19 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 40 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Příběh utopenců. Jak vznikla nejslavnější pochutina českých hospod a jak na ty nejlepší?
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Naložené lahůdky se musí připravit předem. Naložit můžete uzeninu, sýry, zeleninu i maso
Další recepty
Tématické fráze: lák na utopence recept na utopence s cibulí klasika vynikající utopence lak na utopence recept utopence naložene za 2 dny utopenci recept jak udělat lák na utopence vynikající utopenci recept na utopence recept na klasika utopenci utopenci recept na klasické utopence naložené buřty s cibulí jak dlouho nakládat utopence jak nakladat utopence nejlepší lák na utopence lák do utopenců nejlepší utopenci recepty lák na utopence nakládání utopence se zelím
Suroviny: špekáček, cibule, voda, ocet, pepř celý, koření nové koření, cukr, feferonka
Utopenci dle mé prababičky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7ok
65 názorů