Ovocný řez s perníkovou příchutí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 041 kJ / 4 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,64 g |
Tuky | 209,28 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 492,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít i ovoce čerstvé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2011 23:36
V Čechách místo Zlatého klasu možno použít "Krémový prášek".
Když Zlatý klas nemáme (dá se koupit jenom na Slovensku) a ani Krémový prášek, tak na hustý krém použijeme vanilkový pudink, do kterého přidáme 3 lžíce solamylu. A krém bude hustý a pevný.
Hanko, tvému ovocnému řezu s perníkovou příchutí posílám +10.
17. 8. 2011 18:47
17. 8. 2011 16:10
17. 8. 2011 15:57
tejaja:co je Krémový prášek netuším
jooo,Hanimálem bych zapomněla
krásný moučníček
17. 8. 2011 14:46
17. 8. 2011 14:41
17. 8. 2011 13:52
17. 8. 2011 11:48
17. 8. 2011 11:39
17. 8. 2011 11:36
17. 8. 2011 11:19
17. 8. 2011 10:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 13 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 1 hodinou
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 3 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 4 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 7 hodinami
Fish and chips
Saona uvařila před 8 hodinami
Zeleninová polévka
Recept24 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Jak připravit ovocný sorbet. Letní osvěžení podle nejlepších receptů nám zpříjemní horké dny
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: zlatý klas krémový prášek kremovy prasek zlaty klas krémový prášek pudink zlatý klas zlatý klas prášek krémový ovocny rez prasek zlaty klas levné ovocné řezy perníkové řezy s ovocem a želatinou co je kremovy prasek ovocné řezy puding s ovocné šťávy zlatý klas krémový prášek návod co je zlatý klas zlatý klas návod co je zlate klasy želatina s příchutí puding zlaty klas domaci zelatina ze zlateho klasu zlatý klas dr.oetker návod
Suroviny: vejce, prášek do perníku, cukr krupice, olej, voda, mouka hladká, kakao, koření do perníku, marmeláda, pudink vanilkový, mléko, mandarinky, jahody, želatina
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
12 názorů