Katův šleh
Klasické a velmi známé hospodské jídlo patří k rychlovkám, které zvládnete připravit i večer po práci. Základem jsou nudličky z vepřového masa, chybět nesmí cibule a paprika. Ideální přílohou jsou křupavé bramboráčky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 457 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,82 g |
Tuky | 13,22 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 24,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Směs je vynikající na bramborák a nebo topinku, v tom případě ale necháme lečo vydusit a jemně zahustíme moukou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2009 13:27
3. 11. 2009 22:18
3. 11. 2009 18:01
11. 9. 2009 01:22
10. 9. 2009 18:35
10. 9. 2009 18:15
10. 9. 2009 17:11
10. 9. 2009 16:40
10. 9. 2009 16:25
10. 9. 2009 15:14
Tak se mějte.
10. 9. 2009 12:51
9. 9. 2009 19:47
9. 9. 2009 09:31
27. 8. 2009 12:58
27. 8. 2009 12:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ochutnejte devadesátky: Hitem byl „mekáč“, biftek s oblohou nebo zmrzka z auta!
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Další recepty
Tématické fráze: katuv sleh veprove maso katův šleh z kuřecího masa katuv sleh z veproveho masa šleh vepřové maso recepty recepty z vepřového masa vepřový šleh katůvšleh kluci v akci lečo krůtí maso podle polreicha recept katův šleh z vepřového masa kuřecí šleh recepty-katův šleh vepřové maso šleh z vepřového masa vepřové nudličky na lecu recept na šleh šleh recept šlech kantův sleh
Suroviny: kýta vepřová, cibule, lečo, česnek, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká
Katův šleh
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxY0
67 názorů