Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra na cibulce s rýží

Játra jsou nesmírně podceňovanou surovinou, která by si zasloužila více pozornosti i uznání. Jsou zdravá, výživná i levná. Zkuste tuto jednoduchou kombinaci restovaných jater na cibulce s přílohou v podobě dušené rýže.

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 35 min

60 min (25 min příprava + 35 min tepelná úprava)

1. 9. 2011 18:31

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 929 kJ / 1 417 kcal
Bílkoviny65,83 g
Tuky49,84 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 1,51 g
Sodík 233 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy173,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

játroš

14. 1. 2014 22:11

dobrota

Zyrteček

20. 11. 2013 12:43

no hlavně můžete klidně osolit, nemusíte dusit.
dobrý jsou s jablky a majoránkou, ale celé to tu vypisovat nebudu.
jde o to, že se nechají na plný kotel zatáhnout, pak se vyndají a udělá se omáčka (smetana), není od věci tam chrstnout trochu bílého vína, a pak se tam vrátí na prohřátí.

marketa

27. 10. 2013 10:25

solit - nesolit?
U drůbežích jater je to jedno - ta po osolení neztvrdnou. A stejně, když přidáte masox, tak tam je soli už dost.

Jinak dělám podobně, akorát játra ve finále ještě zapékám. - podle tohoto receptu dělám jen "základ".

Lilith-Isa Lilith-Isa

24. 9. 2013 07:26

ZUZU: já je dusím cca tak 20minut :-)

ZUZU

23. 9. 2013 20:22

zitra budou jatýrka :) , prosím jak dlouho se mají dusit? :( budu je delat poprvé tak nevým :(

Miška

24. 4. 2013 13:58

recept mi vyhovuje, rychle, snadno a dobre. Ale ja nesolim, ten masox mi staci.kazdopane na vic davam jarni cibulku a ryzi pokapam lehce sojovkou. ;)

melisnicka

23. 3. 2013 17:29

Klasika, vřele doporučuji. Další bodík.:-p

jarda Kadic jarda Kadic

9. 9. 2012 11:50

Já souhlasím , že játra solit až nakonec,to je zase moje dlouholetá zkušenost.

lenka

26. 6. 2012 12:11

tak dnes to uvarime k obedu to bude namka:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

lentilka

28. 10. 2011 11:55

dneska to budeme mít na oběd :-8

Verush.ka

24. 10. 2011 20:17

sofie1973: vidíš, já vůbec nevěděla, jak se dělají, buď ráda, že tě někdo učil vařit. Já tady hledám recepty i na chleba ve vajíčku... howgh

A za tento recept autorce děkuji :yes:.

BILKOVAI BILKOVAI

20. 10. 2011 17:04

Drůbeží játra se solit můžou hned, neztvrdnou. U vepřových až nakonec. To je má zkušenost:-)

popo

20. 10. 2011 11:39

solit až po udušení jinak ztvrdnou:-(

eva hubova eva hubova

4. 9. 2011 01:22

Večeře rychlá a skvělá:-p:-pfoto a:yes:+2

Lilith-Isa Lilith-Isa

3. 9. 2011 12:57

sofie1973: vidíš á já je vařila nedávno poprvý :-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci jatra na cibulce játra na cibulce kuřecí játra s rýží játra s rýží drůbeží játra na cibulce krutí játra s rýží kuřecí játra na cibulce recepty játra s rýží recept kureci jatra s ryzi recept drůbeží játra recept na kuřecí játra na cibulce kureci jatra recept kuřecí játra na cibulce játra na cibulce recept krůtí játra na cibulce drůbeží játra na cibulce recept recept játra s rýží recepty kuřecí játra na cibulce kuřecí játra na cibulce recept kachní játra na cibulce

Suroviny: játra drůbeží, cibule, sádlo, sůl, pepř mletý, kmín drcený, mouka hladká, vývar drůbeží, rýže, olej, sůl, voda

TopRecepty.cz

Drůbeží játra na cibulce s rýží

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0AwX

Naposledy jste si prohlédli