Francouzské kuře na smetaně a bílém víně
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 846 kJ / 2 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 336,93 g |
Tuky | 146,26 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,03 g |
Sacharidy | 25,54 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2020 11:17
13. 1. 2013 18:10
13. 1. 2013 17:00
díky moc za inspiraci
21. 9. 2011 17:51
20. 9. 2011 21:03
Eli opět další krásná a lákavá pochutina+15
20. 9. 2011 19:33
20. 9. 2011 19:19
20. 9. 2011 12:27
20. 9. 2011 10:43
20. 9. 2011 09:04
20. 9. 2011 08:10
20. 9. 2011 07:58
19. 9. 2011 23:05
19. 9. 2011 22:10
Maso naložené v majonéze jsem už také prubovala, ale tohle je variace na klasickou francouzskou kuchyni a nejsem si jistá, zda je v ní nakládání masa do majonézy typické...spíš ne.
Je to taková módní záležitost, vzniklá víceméně díky reklamám na Hellmans, ale osobně si zakládám na čistých chutích a na tom, že vím, co do připravovaného pokrmu vkládám...
19. 9. 2011 21:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno před 23 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 46 minutami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 1 hodinou
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 1 hodinou
Bílá krémová česnečka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Krkovička pro návštěvu
janela1 uvařila před 2 hodinami
Avokádová pomazánečka
jankohrasko uvařil před 2 hodinami
Bezový sirup
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Francouzské madlenky jsou sušenky z piškotového těsta: Poradíme vám, jak je upéct
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Další recepty
Tématické fráze: francouzské kuře kure po francouzsku francouzské kuře recept francouzské sváteční kuře francouzská kuřata kuře na víně a smetaně francouzské sváteční kuře recept recepty na bílém víně recept na francouzské kuře kuře na smetaně francouzské kuře recepty malé francouzské kuře kure po francouzku kuře naložene ve smetaně francouzké kuře kuře na houbách a smetaně recept francouzske kure recept na bilem vine francouzské omáčky francouzská omáčka na kuře
Suroviny: prsa kuřecí, slanina anglická, cibule šalotka, máslo, houba hřib, víno bílé, česnek, vývar, smetana ke šlehání, mouka hladká, bobkový list, tymián čerstvý, pepř, sůl, nať petrželová
Francouzské kuře na smetaně a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5Xl
18 názorů