Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Máte rádi šťavnaté marinované maso, ale klasické kombinace už se vám přejedly? Nebojte se sáhnout po něčem exotičtějším, připravte si krůtí plátky podle našeho receptu. V marinádě se snoubí pomerančová šťáva, česnek a bylinky jako je estragon, máta a rozmarýn.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 752 kJ / 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,61 g |
Tuky | 31,86 g |
Vláknina | 2,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2011 20:04
11. 10. 2011 19:26
11. 10. 2011 16:51
11. 10. 2011 15:59
Jana Remkova:Alobal se použije nejen proto, aby maso nevychladlo, ale i z důvodu, aby se v něm rozložily všechny šťávy a bylo krásně šťavnaté.
11. 10. 2011 12:50
11. 10. 2011 11:41
11. 10. 2011 09:22
11. 10. 2011 09:15
11. 10. 2011 01:12
10. 10. 2011 22:43
morák = krůta (Prostějovsko a okolí)
10. 10. 2011 22:19
10. 10. 2011 22:00
10. 10. 2011 21:55
Bibi, od někoho, kdo sype koření, které zrovna doma najde, po lžících, tvoje připomínka fakt sedí
Eli, promiň, tohle jsem prostě nemohla udržet, to muselo ven
10. 10. 2011 21:50
A taky, Ladi, děkuju tvojí chuťové představivosti, protože toto množství koření maso pouze lehce ovoní, přetlouct ho skutečně nemůže, na to sílu nemá . Navíc jsou to druhy koření, které se vážou a doplňují.
10. 10. 2011 21:38
Bibi, toho koření je na špičku nože, úplně to cítím, to nemůže přebít.... a ten pomeranč....
Eliz tobě uděluju normálně černý puntík, já mám hlad, úplněk na obzoru, spát nemůžu a ty toto jo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 3 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 5 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kruti platky přírodní krůtí plátek krůtí plátky recepty krůtí plátek krůtí plátky recept krůtí přírodní plátek krůtí plátek recept krůtí plátek přírodní prirodni kuřeci plátek recepty krůtí plátky přírodní kuřecí plátek se štavou prirodni platky recept na krůtí plátky recept krůtí plátky kuřecí plátky se štávou krůtí prsa přírodní přírodní krůtí prsa přírodní plátek vepřové plátky se stávou kruti platek recepty
Suroviny: prsa krůtí, mouka hladká, vývar masový, olej olivový, šťáva pomerančová, česnek sušený, pepř mletý, cukr třtinový, rozmarýn sušený, estragon, kurkuma, máta sušená, sůl
Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMY2
34 názorů