Zakysaná kapustovka
Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 1 673 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,06 g |
Tuky | 12,48 g |
Vláknina | 14,82 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 56,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Další má umanutá improvizace, ale vězte, že dobrá-to ovšem lze zjistit, jen jejím uvařením!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2013 15:16
Katastrophe:vůbec to nevadí, ba naopak jsem ráda a ještě víc tím, že už jí opakuješ Katastrophe
3. 10. 2013 14:51
Dneska jsem ji znovu dělala a zase se povedla... bodík už jsem dala, tak přidávám fotku, pokud nevadí
18. 9. 2013 12:40
Katastrophe:Katastrophe, to mě velice těší a díky, že jsi si jí vybrala
18. 9. 2013 11:35
Sice jsme jednu kapustovku tak akorát dojedli, ale jelikož nám v "bedýnce od farmářů" přišla další kapusta, tak to bylo znamení, že bude další polévka na prohřátí - tak jsem vybírala alespoň jiný recept a zalíbil se mi tento
Skvělá polévka, ani nikdo doma neprotestoval, že by bylo překapustováno
Skvělá polévka, ani nikdo doma neprotestoval, že by bylo překapustováno
19. 10. 2011 10:51
Moc vám děkuji i za to, že jste si všimli, že jsem pojmula fotky jinak, učím se a inovuji focení a vy jste to pochválili, to mě vážně těší
18. 10. 2011 22:14
Máš moc pěkné fotky
18. 10. 2011 21:11
Ta vypadá nádherně a fotka taky krásná+
18. 10. 2011 10:37
Ja bych do ni dala klidne i trosku houbicek na provneni...jinak super...
17. 10. 2011 21:43
Bibi, takovéhle polévky máme rádi a fotky máš super, tak je to za +
17. 10. 2011 19:54
Bibinko, tu Tvoji polívečku bych si hned dala...+1
17. 10. 2011 17:51
Bibinko, tak to určitě zjistím. Včera jsem vařila kapustovou bez zakysanky, takže prozatím ukládám. Ale bod ti už dávám teď +
17. 10. 2011 17:38
Polévečka je moc príma+14
17. 10. 2011 16:24
sympatická polívčička hned bych si ji přihřála
17. 10. 2011 14:40
Všem děkuji-potěšili jste mě
Jana Pá: Jani, šup sem s tou fotkou, budu moc ráda, když jí sem přidáš vážně.
Jana Pá: Jani, šup sem s tou fotkou, budu moc ráda, když jí sem přidáš vážně.
17. 10. 2011 14:03
+11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 7 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 20 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 8 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 10 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 10 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 11 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 11 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 11 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Další recepty
Tématické fráze: aby se smetana nezdrcla aby se nezdrcla smetana zakysana polevka co dělat, aby se smetana při vaření nezdrcla zakysaná smetana aby se nezdrcla jak pridat smetanu aby se nezdrcla kapustacka zakysaná zelenina polévka ze zakysané smetany by se smetana nezdrcla co dělat aby se smetana nezdrcla aby smetana nezdrcla jak přidat zakysanou smetanu do polívky aby se nezdrcla aby se kulajda nezdrcla těší že zakysané smetany co dělat aby se nezdrcla zakysaná smetana aby se nezdrcla zakysana smetana aby se zakysaná smetana v polívce nezdrcla aby se polévka nezdrcla kapustovka
Suroviny: kapusta, brambory, cibule, mrkev, česnek, kmín drcený, majoránka, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, mouka hladká, olej, bujón zeleninový, sůl, petrželka
Zakysaná kapustovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BR1Y
22 názorů